CONTACTEER ONS


Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk?  Aarzel niet om ons te contacteren.  Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.

Vergeet niet om te controleren of ons antwoord niet in je ongewenste mail belandde. 
 
 
 
 

Stationsstraat 47, Ardooie | info@db-47.be | www.db-47.be |  +32496 66.09.44

vragen ?

Q.  WAT ZIJN DE LEVERTERMIJNEN EN VERZENDKOSTEN?


A.   Alle items zijn handgemaakt.  Voor de fopspeentouwen hebben we het meeste materiaal op voorraad.  Andere items worden volledig volgens de wensen van de klant gemaakt en daarvoor dient soms extra materiaal te worden besteld.   Afhankelijk van de aard van bestelling kan dit tot 2 weken duren.  Contacteer ons voor verdere info. 

De verzendkosten bedragen € 5 (pakjes tot 2 kg). 


 

Q.   WAT IS INBEGREPEN IN EEN WORKSHOP?


A.   Bij de workshops is het materiaal en patroon inbegrepen, tenzij anders vermeld.  Bij de workshop Start2Sew krijg je van ons het nodige materiaal voor de eerste les, daarna breng je zelf stofjes mee.  Wat dien je voor elke workshop zelf mee te brengen: basismateriaal zoals een schaar, lintmeter, papier, tornmesje,...  Ook een hapje en een drankje wordt voorzien.Q.   IK HEB MIJ INGESCHREVEN VOOR EEN WORKSHOP MAAR KAN NIET KOMEN.  KRIJG IK DAN MIJN GELD TERUG?


A.   De workshops worden gegeven aan een beperkt aantal deelnemers waardoor ik soms mensen moet teleurstellen.  Daarom is

het belangrijk dat je aanwezig bent als je je hebt ingeschreven.  Het is natuurlijk steeds mogelijk dat je door omstandigheden niet kan komen.  Daarbij hanteren we de volgende regels:

- breng ons zo snel mogelijk op de hoogte indien je er niet kan bij zijn.

- bij annulatie tot 10 dagen voor de aanvang van de workshop krijg je 75 % terug betaald.

- bij annuleren vanaf de 9de dag voor de workshop of bij afwezigheid de dag zelf, dien je het volledige bedrag te betalen.

- bij annulering om een gegronde reden (ziekte, sterfgeval, ...) krijg je je inschrijvingsgeld terug betaald mits voorleggen van de nodige stukken (doktersbriefje, overlijdensbericht, ...)

- indien je zelf nog iemand vindt die last-minute jouw plaats kan innemen, krijg je natuurlijk ook je inschrijvingsgeld terug.

db47. heeft het recht om een workshop te annuleren wegens te weinig inschrijvingen of ziekte.  Dan krijgt u natuurlijk uw inschrijvingsgeld terug.  Er wordt tevens ook geprobeerd een nieuwe datum te vinden die voor iedereen past.Q.   KAN IK MIJN BESTELLING OOK ZELF OPHALEN?


A.   Pakjes kunnen ook worden opgehaald na afspraak.  Mail naar info@db-47.be om af te spreken.


 

Q.   WAT BETEKENT db47.?

A.   db47. staat voor Dieter en Barbara.  47 verwijst naar ons huisnummer.